2013-12-15

CYKLIST: HÅKAN ZEFFER

HÅKAN ZEFFER
Född: 1976
Längd: 176cm
Vikt: 73kg
Specialitet: Roleur (all-rounder)
Uppvuxen: Bromma
Bosatt: Gamle Enskede

Träningstimmar/år:  ~500
Cykel: Canyon Aeroad SL, Reynolds forty six clincher
Cykelvikt: 6,9 kg
Tempocykel: -
Bästa cykeldelsköp: Min första racer
Favoritträning: Jag gillar nästan all träning
Hårdaste bonkning: Vätternrundan 2013. Jag hade varit sjuk och inte kunnat träna på tre veckor innan start. Jag orkade ligga i kedjan i Contis sub-7 satsning i ca 13 mil, men sedan tog det stopp. Jag blev tvungen att gå ner och vila, men det var för sent. Jag åkte av. Efter att nära på ha slängt cykeln i diket så kom det förbi en annan avhängd Conti cyklist som lyckades övertala mig att fortsätta. Vi turades om att dra i ca 10 mil, sedan kom en annan ganska snabb grupp förbi som vi kunde hänga på. Jag kom imål på 7:49 och resten av Conti på en tid runt 7:18. Sa jag att det blåste en del?

10 SNABBA
Vatten eller sportdryck
Trainer eller rullar CycleOps 400 PRO (in-door bike)
Kanttråd eller tub
Vit eller svart styrlinda
Shimano, SRAM eller Campagnolo
Uppför eller nerför
Spurt eller utbrytning
Rakade eller orakade ben
Vinterpass ute eller inne
Gruppträning och solopass

PALLPLACERINGAR 2013
3:a Örestadsloppet linje, H30