2016-02-26

MARTINS COMEBACK, DEL 2, MONARK?!


Till sist blir jag hemskickad, lungan bedöms stabil, men behöver några dagars läkning till, för att vara på den säkra sidan. Till min lycka blir jag ordinerad att använda lungorna ordentligt, för att förbättra läkning och minska risk för lunginflammation.

Efter lite ringande får jag tag på ett demoex av en monark LT2, min vingliga Kurt Kinetic ersätts (tillfälligt?) av en STABIL Monark, här ska inte sabbas nåt i onödan. Jag som bara någon vecka tidigare avfärdat Monarker som heeeelt onödiga.
Paincave ver 2.0
Magnus hjälper mig att hämta och kånka upp åbäket till min paincave och på torsdagen efter olyckan är jag igång, lite sliten, men fullt fungerande.
Nu följer några dagar med distanstempo på monark, inte långt, inte hårt, men åtminstone nåt! På söndag ska jag bli inringd till sjukan, för att gå under kniven på måndag…
When the going gets tough, the tough get going! ;)