2016-03-16

CYKLIST JONAS LORENTZIJONAS LORENTZI


Född: 1970
Uppväxt: Nykvarn
Bosatt: Huddinge
Säsong i HRT: Tredje
Specialitet: Spurt
Cykel / Hjul: Canyon / Zipp


Favoritlopp: Luma GP

Roligaste cykelminnen: Veteran SM 2013 då jag vann H40 linje dagen efter att ha tagit silver i H30 partempo med Peter E.

Vinterträning: Lite inne på trainer.

Sommarträning: Södertörn

Mål 2016: Tävla mer och hänga med klungan.

Äter gärna på fikarunda: Allt sött

Ett hjul jag gärna tar: Vilket som helst

Har slutat med för att cykla mer:

Hårdaste bonkning: En vätternrunda i början på 90-talet. Hade vurpat hårt några veckor innan och hängde otränad på några kompisar i alldeles för högt tempo. I Jönköping hade jag gula fält svepandes i synen. Mina föräldrar undrade om jag inte skulle bryta, men mitt svar blev. –Jag orkar inte. Så jag vinglade vidare…