2016-03-30

MARTINS COMEBACK, DEL 5, PROVTRYCK!Nu när operationssåret blivit inspekterat (av mina subjektiva korpgluggar) och duschprocedur är tillbaka till normal helkroppstvätt, kunde intensiteten i träningen rampas upp.
Liket lever!
Måndagkvällen spenderades med nio sweetspotnior, helt ok känsla med tanke på två veckors frånvaro från högre intensitet. Hög puls och kvidande kropp i början. Går verkligen lätt att bli förslappad.
Otrolig lättnad över att kunna släppa loss benen lite och skönt med lite endorfiner efter, har saknat att vara trött i kroppen och pigg i huvudet!!
Varken lunga eller revben gjorde sig nämnvärt påminda, det här med utdragen smärta vid revbensbrott börjar jag tro är en skröna...
Kaninhjärta


Tisdagen höjde jag intensiteten ytterligare, favoritpasset 2x20min tröskel.
Här märktes det tydligt att jag varit borta, skenande puls under första intervallen, usch. Sänkte till andra och slutförde passet med konstaterandet att jag har lite att pyssla med närmsta tiden.

Jag har sett på Strava att fler och fler använder sig av Zwift under sina inomhuspass, nån slags virtuell verklighet för cyklister. Jag har ju en del inomhuspass framför mig, så jag tänkte att det där kanske kunde vara nåt för mig… Som Strava premium-medlem har man ju dessutom två månaders provperiod.
Sagt och gjort, nedladdad och klar kördes på onsdagen mitt livs första VR-cykelpass. Fyra åttor strax över tröskel var planen.
Gubbröv, datoranimerad sådan.

Åttorna genomfördes nästan enligt plan, fick sänka lite vartefter och hann med nån kortintervall i nån datorskapad backe också.
Men det här med VR och cykel, njae, jag vette tusan om det gav mig nåt. En massa datoranimerade gubbstjärtar som swischade runt… Jag ger det ett försök till i närtid, men just nu känns youtube-klipp på cykellopp och annat som snäppet bättre.

Ni minns den där Gran Canaria-resan som blev inställd för mig och familjen på grund av vurpan?
Vädret där nere visade sig bli ganska ostadigt under de planerade semesterveckorna. Bilder som var mer lika vädret här hemma började dyka upp från diverse håll, gjorde ju att avbokningen kändes liiiite mindre smärtsam iaf.
Ayacata, kan vara lite svalt här ibland, men det här är ju löjligt...